26
.
November 2021
|
Ikke noe rør med nytt lager
Rørleggerhuset i Oslo er i sterk vekst, og trengte effektive reolløsninger til sitt nye lager. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group.
Mikkel Hestnes, Daglig leder i Rørleggerhuset foran småvarereoler og plastkasser.
Mikkel Hestnes, Daglig leder i Rørleggerhuset foran småvarereoler og plastkasser.
Dette er
Rørleggerhuset

Rørleggerhuset AS ble etablert i januar 2017, og jobber med service- og akuttoppdrag innen rørleggertjenester i Oslo og Viken. Selskapet har 20 ansatte og hovedkontor i Frysjaveien 35.

• Nybygg
• Totalrehabilitering av baderom
• Vannbåren varme
• Serviceavtaler
• Høytrykkspyling
• Rørinspeksjon

Mats Danielsen
Mats Danielsen
Country Manager / Partner
Ønsker du et uforpliktende besøk?
post@nordicracking.no
+47 67 97 31 70
Rørleggerhuset i Oslo er i sterk vekst, og trengte effektive reolløsninger til sitt nye lager. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group.

Tidligere hadde firmaet et lite lager på 50 kvadratmeter til oppbevaring av rør, deler, maskiner og verktøy. Det ble etter hvert for lite.

– Nye kunder førte til et behov for større delelager med mer lagringsplass. Lagerinnredningen vi hadde fra før var heller ikke optimal for vårt bruk, forteller daglig leder Mikkel Hestnes.

Rørleggerbedriften utvidet nylig lagerkapasiteten til 200 kvadratmeter. Da trengte de også hjelp med å innrede lageret.

– Lagerinnredning er ikke noe jeg har peiling på. Derfor ringte jeg Mats Danielsen i Nordic Racking Group for å høre om han kunne hjelpe meg, sier Hestnes.

Nordic Racking Group er en ledende leverandør av reolsystemer i det nordiske markedet med hovedkontor på Trollåsen syd for Oslo.

Fikk personlig befaring og gode priser

Rørlegger-sjefen visste at Danielsen jobbet med reolinnredning til lager, men var usikker om hans bedrift var for liten for Nordic Racking Group. Heldigvis fikk han positiv tilbakemelding.

– Jeg visste at Mats var flink på dette, og trengte ikke å ta kontakt med andre leverandører, for han han kom på befaring med en gang, smiler Hestnes.

På befaringen med Danielsen fikk bedriftseieren tips og råd om hvilke løsninger han burde velge til lageret.

– Forslaget kom på bordet ganske raskt. Det var en enkel og god løsning som fungerte bra for oss. Prisen var også veldig god, forteller Hestnes.

Jobber også med SMB-bedrifter

Nordic Racking Group har fast kontaktperson, gratis befaring og skreddersydde lagerløsninger som en del av sitt konsept. Mats Danielsen forteller at små og mellomstore bedrifter blir overrasket når han tilbyr seg å komme på gratis befaring.

– Små og mellomstore bedrifter er ikke vant til god service fra store aktører i reolbransjen. Det har Nordic Racking Group som mål å gjøre noe med, sier han.

Danielsen forteller at de fleste kunder trenger individuelle tilpasninger, men at de ikke helt vet hvilke reoler de skal velge.

– De ender ofte opp med å kjøpe dårlige løsninger fra kataloger eller nettbutikker uten lokal tilstedeværelse. Med vårt konsept får også de mindre bedriftene oppfølging og løsninger på nivå med de store aktørene, sier han.

Setter pris på god service

Hestnes i Rørleggerhuset la kjapt merke til at Nordic Racking Group hadde et annet konsept enn han hadde forventet på forhånd.

– Jeg visste ikke at en så stor aktør som Nordic Racking Group var interessert i å jobbe med en SMB-bedrift som vår, men der tok jeg feil. Vi fikk god oppfølging, smarte løsninger og konkurransedyktige priser, forteller han.

Hestnes er godt fornøyd med jobben som Danielsen gjorde for dem.

– Nordic Racking Group tilbyr veldig god service. Mats bisto til og med under monteringen av hyllesystemet som vi bestilte. Jeg kan absolutt anbefale dem videre til andre små og mellomstore bedrifter, smiler Mikkel Hestnes.

No items found.
No items found.
FÅ EN PRIS PÅ 5 MINUTTER
Prat med oss i dag og få et prisoverslag på ditt neste lagerprosjekt.