25
.
January 2021
|
Sparer solid med penger på effektiv lagerinnredning
Da Solidenergy kjøpte nytt lager ønsket de reoler som oppbevarte det samme utstyret på mindre plass. Løsningen ble et samarbeid med Nordic Racking Group, og en årlig besparelse i millionklassen.
Logistikk- og lagerleder i Solidenergy AS, Petter Rørvik.
Logistikk- og lagerleder i Solidenergy AS, Petter Rørvik.
Dette er
Solidenergy

Solidenergy AS er en ledende leverandør innen overflatebehandling, stillas og isolering til on- og offshore industrien med hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen. Selskapet har cirka 370 ansatte, og historie tilbake til 1973.

• Olje og gass
• Fornybar energi
• Infrastruktur
• Industri
• Overflatesentre

Ronnie Pedersen
Ronnie Pedersen
Distriktsansvarlig Vestlandet
Ønsker du et uforpliktende besøk?
post@nordicracking.no
+47 67 97 31 70

Det er ikke alltid at reolsystemer bør sees på som en utgift. For industriselskapet Solidenergy AS ble det motsatt. Bedriften gikk fra å leie til å eie og investerte i ny innredning fra Nordic Racking Group. Det sparer bedriften for cirka en million kroner i året.

– Vi sparer store beløp på husleie ved å kjøpe et mindre lager, og innrede det lageret mer effektivt ved hjelp av løsninger fra Nordic Racking Group, sier Petter Rørvik.

Han er logistikk- og lagerleder i Solidenergy, som er en ledende leverandør innen overflatebehandling, stillas og isolering til on- og offshore industrien. Selskapet med historie tilbake til 1973 har cirka 370 ansatte og hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen.

Solidenergy leide tidligere et lager på 1500 kvadratmeter til utstyr som slanger, vifter, pumper, aggregater og småvarer. Men å leie lokaler er dyrt. Selskapet valgte derfor å kjøpe et nytt lager på 600 kvadratmeter i stedet. Plutselig skulle det samme utstyret inn på betydelig mindre plass.

– Vi ble nødt til å tenke smartere om hvordan vi skulle utnytte lagerlokalene. Det er ingenting hos oss som er A4-standard. Derfor kontaktet jeg Nordic Racking Group, forteller Rørvik.

Trengte skreddersydde løsninger

Det er Ronnie Pedersen i Bergen som er Nordic Racking Groups faste kunderådgiver. Han sier det var viktig å finne løsninger som utnyttet plassen bedre.

– Det gjorde vi ved å sette opp en annen løsning med pallereoler i høyden og småvarereoler for lagring, samt nettinghyller som kan lagre tungt og uhåndterlig materiale. Vi supplerte også med noen reoler som selskapet hadde på sitt gamle lager, sier Ronnie Pedersen.

Han får ofte spørsmål fra kunder om å finne løsninger som gjør lageret mer effektivt.

– For oss er dette en enkel jobb. Samtidig er det en viktig jobb fordi kundene sparer mye penger på dette. Innredningen vi har levert gir Solidenergy bedre kontroll både på lager og kostnader, sier Pedersen.

Setter pris på fast kunderådgiver

Dette var første gang Solidenergy samarbeidet med Nordic Racking Group. Men det blir ikke den siste.

– Jeg ble tipset om å bruke Nordic Racking Group gjennom et annet selskap. Og det er vi veldig fornøyde med. Samarbeidet med Ronnie har vært helt topp. Han svarer alltid på telefon og følger oss opp bedre enn vi hadde forventet på forhånd, sier Rørvik.

Lagersjefen setter pris på konseptet med fast kunderådgiver og skreddersydde løsninger.

– Det er viktig å ha en samarbeidspartner som forstår våre behov, og som vi kan diskutere konkrete løsninger med. For oss var også leveringstid en viktig faktor. Nordic Racking Group har lager i Norge, og kunne derfor levere raskt da vi hadde behov for det.

– Jeg pleier å si at vi har mange leverandører, men få samarbeidspartnere. Jeg ser på Nordic Racking Group som en viktig samarbeidspartner for Solidenergy, avslutter Petter Rørvik.

No items found.
No items found.
FÅ EN PRIS PÅ 5 MINUTTER
Prat med oss i dag og få et prisoverslag på ditt neste lagerprosjekt.