Servicetekniker- og montør / Reolkontrollør - Nordic Racking Group

Nordic Racking Group er i sterk vekst og ønsker at du skal bli med på denne spennende reisen.

Vi søker dyktig og engasjert «altmulig mann/kvinne», gjerne med bakgrunn som servicetekniker, montør eller tømrer o.l som skal skal dekke oppdrag på Østlandet.

Din hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av manuelle og el-drevne reolsystemer, mesaninporter, materialjigger m.mer, du vil få full opplæring og kurs i reolsikkerhet og skal dokumentere avvik ved å utføre reolkontroller ihht Norsk Standard – NS EN 15635 : 2008. Du vil være en del av vår avdeling på Hønefoss, men stillingen krever del reising da du stillingen dekker hele det sentrale østlandet.

Nordic Racking Group, tidligere F&O Reolsystem er historien om en reolavdeling i et møbelkonsern som takket være tilliten fra hundretalls av fantastiske kunder har blitt en av landets ledende reolleverandører.

Nordic Racking Group har siden 2014 vokst fra å være en forhandler til å være en selvstendig landsdekkende aktør i Norge med eget fullsortiment. Nordic Racking Group er eksklusiv leverandør av reoler fra AR Racking. Europas mest moderne produsent av reoler. I 2016 ble vi også tildelt rammeavtalen for lagerinnredning med det norske forsvaret.

Stillingen rapporterer til leder for sikkerhetsavdelingen / teknisk support.

Arbeidsoppgaver
· Selge Europas aller beste reolsystemer
· Fordel med erfaring fra bransjen, men ingen krav
· Må like å jobbe selvstendig.
· Må kunne styre, planlegge og utføre oppdrag på egenhånd.
· Bør ha gode datakunnskaper
· Serviceinnstilt, fleksibel og løsningsorientert.

Kvalifikasjoner og bakgrunn
· Stor frihet under ansvar
· Faglige utfordringer
· Nødvendig opplæring
· Gode betingelser
· Sterke merkevarer
· Servicebil (Førerkort er et krav)

Avdeling: Hønefoss / Hele sentrale østlandet
Sted: Hensmoveien 26, 3516 Hønefoss

For spørsmål om stillingen kontakt Leder HMS/Ettermarked Magne Engen, på telefon +47 928 88 628 eller e-post magne.engen@nordicracking.no